A megnyitó partin finomságokkal várták a meghívott ügyfeleket, érdeklődőket, köztük volt Hódi Pamela és Csuti is, akik saját kertjükben is élvezik már a gondozásmentes műpázsitot. A családi vállalkozásként induló, mára piacvezető Holland Pázsit bemutatókertjében ötleteket meríthetünk az álomkert kialakításához, hiszen nemcsak műpázsit, hanem ösvények, virágágyások, cserjék és fák is találhatóak a kertben. 


Kinek való a műfű? 

Természetesen a műfű burkolatot nem a kertészkedés szerelmeseinek találták ki, hanem azoknak, akik a munkából hazatérve nem a fűnyírással, locsolással, gazolással szeretnék tölteni az idejüket. A műfű kiválthatja a kényes angol gyepet, de érdemes telepíteni térkő vagy beton helyett is, mivel nem forrósodik fel olyan mértékben, mint a kemény burkolatok. Előnye, hogy az év 365 napján üde zöld színnel javítja a hangulatunkat, gyerekeknek és kutyáknak is ideális terep a játékra, távol tartja a vakondot.

Hódi Pamela


A műfüvek új generációja már 100%-osan újrahasznosítható 

Az utóbbi években egyre több funkciót betöltő műfüvet fejleszt ki a világ vezető műfű gyártója, a holland Grass Inc., melynek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Holland Pázsit. 

A megfelelő műfű kiváltja a salakot a teniszpályán, remek alap a játszóterekhez, ma már majdnem minden focipálya műfűvel készül, és tökéletes választás a medencék, jakuzzik mellé is, mert segít tisztán tartani a vizet. Az idei évtől pedig már Magyarországon is kapható a Royal Grass 100%-osan újrahasznosítható műfüve, amiből nemcsak más terméket lehetséges készíteni, hanem ledarálva és újraszőve ugyanolyan műfű hozható létre belőle. A minőségi műfű 10-15 évig is tartós, érdemes figyelni a gyártók garanciáit a megfelelő pázsit kiválasztásakor”

ismerteti Papp Ákos, pázsitszakértő.

Ma már annak is van lehetősége műfüvet választani, aki amiatt aggódik, hogy a kisbabája mászik rajta, hiszen a Royal Grass műpázsitok TÜV védjeggyel rendelkeznek, azaz semmilyen káros anyag nem juthat a szervezetünkbe a vele való érintkezéskor.

Az egyik kedves ügyfelünk úgy fogalmazott: a kertben és teraszon is Holland Pázsitunk van, szerintem lassan a házban is lesz. Sokan a teraszon, erkélyen próbálják ki a műfüvet, ami villámgyorsan és egyszerűen lerakható, majd annyira megszeretik az érzést, ahogy mezítláb sétálnak rajta, hogy a kert egy részébe is kérnek tőlünk”

osztja meg velünk a Holland Pázsit egyik tulajdonosa.