Szilveszterkor vagy az új év első napján általában mindenki végig gondolja, hogyan telt az éve, a jövőben min szeretne változtatni, vagy mit szeretne elérni. Így tett Istenes Bence is, a gondolatait pedig egy Instagram-videóban meg is osztotta rajongóival.

Istenes Bence visszavenne 2024-ben

Kicsit hosszú lett, de olyan sok gondolat kavarog ilyenkor év végén mindig bennem... Boldog Új Évet Nektek

– írta a vidóhoz a műsorvezető, aki elárulta, hogy bár imádta 2023-at, idén szeretne kicsit visszavenni a pörgésből.

Nagyon fontos, hogy mivel töltöd az évet. Az a legjobb, amit szívesen csinálunk, de nyilván ezt nem mindig lehet megtenni. Sok kompromisszumot kell kötnöm nekem is az életben. Végig kell gondolni, mi a fontos, mennyi időt akarsz a gyerekeiddel tölteni vagy munkával tölteni. Sokszor azon gondolkodom, hogy nem éri-e meg jobban kevesebbet dolgozni, picit kevesebbet keresni, de lejjebb vinni az igényeket, de többet élni.

Istenes Bence kitért pár szóban a Sztárboxra is!

Imádtam ezt a bokszos őrületet és mindent, ami körülötte volt, de elment egy évem. Júniusban volt az utolsó szabadnapom. Nem találkoztam a barátaimmal, megy el az élet mellettem. Elgondolkodom rajta, hogy nem lenne jobb kevesebbet dolgozni és többet élni? Szeretnék kicsit még többet élni és nem hajtani a sikereket és a munkát

– fejtette ki a videóban.

Via