Egyre durvább a botrány, ugyanis Jenna Ortega soha nem vetkőzött le, mégis meztelen képek terjengenek róla.

Jenna Ortega az új áldozat

Egy deepfake pornót előállító cég azt ígéri, hogy a felhasználóik mindössze 8 dollárért meztelen képeket hamisíthatnak majd. A felhasználóbarát applikáció pillanatok alatt elkészíti a meztelen fotót a kedvenc színészről, egy ismerősről, bárkiről, aki az ember eszébe jut.

Az applikációt mind a Facebookon, mint az Instagramon hirdetik, és nem akárki arcát használtak hozzá fel, természetesen a tudta nélkül.

Jenna Ortega-ról hamisítottak meztelen fotókat, és ezzel próbálják elérni, hogy minél többen letöltsék az alkalmazást, és kifizessék a 8 dollárt.

A Facebook kiengedi

Korábban már készítették ilyen hirdetéseket, de az NBC hatására ezeket eltávolították. Az NBC szerint az applikáció a múlt hónapban legalább 11 hirdetést jelenített meg a közösségi média platformokon, korábban Sabrina Carpenter fotóit manipulálva.

Nem csupán meztelen képet tud elkészíteni az alap, de akár latexruhát is rátesz az adott fotóra, vagy egy Batman fehérnemű szettet. A hirdetéseket azóta egyébként eltávolították, de nem tudni, hogy Jenna Ortega tesz-e hivatalos lépéseket.

via