2024 egyik legjobban várt filmje a Jenna Ortega és Martin Freeman főszereplésével készült Csábító leckék (Miller's Girl), ami itthon januárban 25-én került a mozikba. Egyes jelenetek azonban kiverték a biztosítékot a nézőknél.

Jenna Ortega és Martin Freeman szexjelenete X besorolást kapott

A történet szerint a 18 éves Cairo egy unatkozó diáklány, aki elhatározza, hogy elcsábítja az ötvenes éveiben járó irodalom tanárát. A film tele van izgalmas és váratlan fordulatokkal, de egyértelműen a két színész szexjelenete hagyta a legmélyebb nyomot a nézőkben. Rengetegen kiakadtak ugyanis azon, hogy milyen durva (x besorolást kapott) ahhoz képest, hogy mekkora a korkülönbség Jenna Ortega és Martin Freeman között. Egyesek egyensen gusztustalannak nevezték!

A forgatások alatt intimitás-koordinátor dolgozott együtt a két színésszel, aki a közfelháborodást látva elárulta a DailyMailnek, hogy Jenna Ortega tisztában volt azzal, mit csinál, sőt minden döntést közösen hoztak meg és semmilyen határt nem léptek át.

A munkám része, hogy támogassam a döntéseit. Alkalmazkodom a színészeim komfortérzetéhez, különösen egy ilyen produkcióban, ahol a színészek között nagy a korkülönbség

– mondta Kristina Arjona, aki hozzátette, hogy a forgatás során átbeszélték a párossal, hogy pontosan milyen szintű meztelenséget vállalnak, meddig mennek el és milyen védőeszközök állnak a rendelkezésükre.

Ráadásul a színészek 48 órával a jelenet előtt megkapják írásban is a részleteket, de még a forgatás napján is dönthetnek úgy, hogy mégsem vállalják a megbeszélteket.

Jenna Ortega  pont ezért nem ért egyet a kritikákkal, véleménye szerint rengeteg előkészület előzte meg a jelenetet, és egyáltalán nem érezte magát így kényelmetlenül a forgatás közben.

Via