Még mindig nem túl jó a viszony Jane Fonda és Jennifer Lopez között. A két világsztár ellentéte egy 18 évvel ezelőtti, balul elsült forgatás miatt tart még mindig. 

Jennifer Lopezt hibáztatják a sztárbunyóért

Jane Fonda a napokban ismét kiakadt, amiért még mindig nem érkezett felé bocsánatkérés Jennifer Lopeztől, miután megvágta a szemöldökét 2005-ben, az Anyád napja forgatásán. 

Jennifer Lopez és Jane Fonda a film egyik jelenetében verekedésbe keverednek, ekkor történt a sajnálatos eset, amikor Jennifer Lopez ugyan nem szándékosan, de sebet ejtett kolleganője arcán. Ugyan elég régen történt a sajnálatos baleset, Jane Fonda a mai napig nem heverte ki azt. 

Ám nem az a problémája, hogy Jennifer Lopez ezt tette, hanem hogy 18 év alatt egyszer sem érezte úgy, hogy bocsánatot kellene kérnie emiatt. 

A jelenet szerint verekednünk kellett. Felpofozom, aztán ő engem, majd újra én. Eddig oké, teljesíthető a kérés. Ám Jennifer Lopeznek volt az ujján egy hatalmas gyémántgyűrű, és az ékszerrel megvágta a szemöldökömet. Soha nem kért érte bocsánatot...

—tálalt ki az igazságról Jane Fonda a Drew Barrymore Show-ban. 

Jennifer Lopez szerint Jane Fonda kérte, hogy üssön

Jennifer Lopez legutóbb 2019-ben mesélt az esetről, akkor egy interjúban azt mondta, nagyon félt tőle, hogy meg kell ütnie Jane Fondát, és nagyon kényelmetlenül érezte magát az eset miatt. 

Az énekesnő azonban úgy gondolja, nem lehet félelemmel hitelesen játszani, és a végén annyira belelendültek a verekedésbe, hogy az már-már igazi lett.

Jennifer Lopez azért is áll értetlenül az eset előtt, mert maga Jane Fonda bíztatta, hogy ne féljen, csak bátran üssön.

via