Már hetek óta arról szólnak a hírek, hogy az új álomotthonát keresi Jennifer Lopez és Ben Affleck, a napokban pedig úgy tűnt, meg is találták azt. 

Igazi luxus

Egy 64 millió dollár értékű luxusingatlant néztek ki maguknak, egészen eddig pedig minden jel arra mutatott, hogy a szerelmesek meg is veszik a 8 hálószobás kastélyt. A párost látták is a házban még a múlt héten, a friss hírek szerint azonban úgy döntöttek, mégsem vásárolják meg azt. A házaspár egyébként már hosszabb ideje keresgél, korábban egy 34 millió dolláros ingatlant szemeltek ki, ám végül azt sem vették meg. 

Nem tudni, miért fújták le a vásárlást

Jen és Ben a Pacific Palisadesben nézelődik, ami Los Angeles egyik legtehetősebb lakónegyede, így feltehetően a jövőben is ezen a környéken folytatják majd a keresést. Arról nincsenek pontos infók, hogy Benniferék miérrt álltak el a vásárlástól, a kastély és környéke ugyanis egészen lenyűgöző: a 8 hálószobán túl, egy 800 négyzetméteres edzőterem, professzionális médiaterem, játékterem, 11 fürdőszoba, medencés gyógyfürdő, saját kandalló és a kanyonra nyíló kilátás biztosította volna a sztárpár kényelmét. Sőt, az ingatlanhoz külön vendégház is tartozik, melyben egy japán stílusú kád is helyet kapott. 

Tovább keresnek

A párhoz közel álló források is azt modják, nem világos, hogy Jen-ék, miért hátráltak ki, de ragaszkodnak ahhoz, hogy tovább folytatják a keresést, és bíznak benne, hogy rövidesen tényleg rábukkanak az álomotthonukra. 

(via)