Jennifer Lopez és Ben Affleck már hónapok óta kutat a közös álomotthonuk után. A sztárpár rengeteg ingatlant megnézett már, és úgy tűnik, végre megtalálták a tökéletes családi fészket, amiben boldogan élhetnek.

Ez tényleg az álomotthon!

A hírek szerint JLo és Ben egy 64 millió dolláros luxusvilla mellett tette le a voksát, ami a dél-kaliforniai Pacific Palisadesben található. Az ingatlanban 8 hálószoba, 11 fürdő, könyvtárszoba, konditerem, saját mozi, úszómedence és saját lift is megtalálható. Szóval nem csoda, hogy a sztárpár gyorsan le is foglalózta a mesebeli házat. 

Kalifornia összes luxuvilláját megnézték már

JLo-nak és Bennek amúgy nem lehet egyszerű ízlése, mert az elmúlt hónapokban egy rakás hasonló kaliberű ingatlant csekkoltak már, de valahogy egyik sem nyerte el a tetszésüket. Épp háznézőben voltak akkor is, amikor a friss lesifotók készültek róluk. A TMZ szerint a sztárpár épp egy 34,5 millió dolláros házat nézett, akkor kapták lencsevégre őket.

Ilyen gyakran előfordult az elmúlt időszakban, ami viszont érdekesség, hogy az énekesnő tőle szokatlan módon egészen lazára vette a megjelenését. Jennifer egy bő farmert viselt, egy annál is bővebb fehér kötött pulcsival és szürke túrabakanccsal. Indulás előtt a sminkeléssel sem bíbelődött, ahogy a természetesen göndör tincseit is csak úgy feltűzte egy hatalmas csattal.

A képeket ITT tudod csekkolni!