Néhány nappal a csúnya rágalmazási per után, ami Johnny Depp és Amber Heard között hetekig húzódott, a színész máris belevetette magát a munkába! Ezúttal azonban nem a filmvásznon bizonyít, hanem egy új albumot ad ki, ám nem egyedül! Közreműködik a népszerű brit gitáros Jeff Beck is. 

Több koncertet adtak

Az elmúlt napok során Johnny és a barátja több koncertet is adtak az Egyesült Királyságban. Az egyik fellépéskor jelentették be, hogy bizony júliusban megjelenik a közös albumuk is. Sajtóértesülések szerint az egyik koncerten megjelent Kate Moss is. Bizony, a színész nagy szerelme a 90-es évekből, aki most a per során is védelmébe vette Deppet. 

Az ítélethirdetésről is lemaradt

A színész, akinek 10,4 millió dolláros kártérítést ítéltek meg lemaradt a Virginia államban zajló ítélethirdetésről, ugyanis már előtte néhány nappal is az Egyesült Királyságban koncertezett.

Amber Heard fellebbezni akar

Johnny Depp volt neje nem akarja könnyedén elfogadni, hogy a bíróságon végül nem neki adtak igazat. Állítólag Amber úgy döntött, hogy fellebbezni fog, ezt az infót pedig az ügyvédje is megerősítette egy amerikai műsorban. 

Jack Sparrow is visszatérhet?

Nagyon úgy tűnik, még nem lefutott, hogy Johnny Depp is szerepeljen a Karib tenger kalózai 6. részében. Habár a színész nemrégiben úgy fogalmazott, hogy sosem fog visszatérni, a film producere néhány hete erről másképp vélekedett. Jerry Bruckheimer szerint még semmi sincs eldöntve. 

Via