A paparazzik résen voltak, amikor Johnny Depp próbálni indult, és lencsevégre kapták, amint egy vörös hajú bombázó kíséretében szállt ki a kocsiból.  

Deppet  vasárnap fotózták le az olaszországi Umbriában, ahol Jeff Beck mellett lépett fel egy zenei fesztiválon. A duó több mint egy hónapja járja a fellépéseket, és Európa-szerte népszerűsítik „18” című albumukat. 

Úgy tűnik, egy titokzatos, vörös lány volt az egyetlen, aki elkísérte Johnnyt a turnéra. Lehet, hogy csak egy munkatársról van szó, aki vele dolgozik a koncertsorozaton, és persze az is szóba jöhet, hogy a  színészre  ismét rátalált a szerelem – szúrta ki a TMZ. 

Pont került Johnny Depp és Amber Heard ügyének végére

Heard családon belüli bántalmazással vádolta Deppet, ő pedig ugyanezt tette vele. A bíróság néhány héttel ezelőtt igazságot szolgáltatott és meghozta döntését, a rágalmazási per nyertese pedig Johnny Depp lett.  Az ítélet szerint Amber Heard becsületsértést követett el, amikor többek között családon belüli erőszakkal gyanúsította meg a színészt. 

A színésznő nem tudott belenyugodni a döntésbe, ezért fellebbezett. A bíróság azonban  elutasította  Heard ügyvédeiek utolsó fellebbezési kérelmét is, ezért az ítélet már valószínűleg nem fog módosulni. Heard ügyvédei szerint a héttagú esküdtszék egyik tagja nem a szabályok szerint töltötte be a pozícióját, de a bíróság mindent rendben talált. 

Via