Instagramon adott hírt az állapotáról Justin Bieber, aki jelezte a követőinek: most már tud mosolyogni. 

Tavaly diagnosztizálták 

Mint ismert a Grammy-díjas zenésznél tavaly nyáron diagnosztizáltak Ramsay Hunt-szindrómát, a beteség miatt pedig a fél arca le is bénult. A Ramsay Hunt-szindrómá egyébként a varicella zoster vírus okozza, ami bárányhimlőhöz és övsömörhöz is vezet. A vírus a fül közelében lévő ideget érinti, és súlyos fülfájdalmat, halláskárosodást, kiütéseket és gyengeséget okozhat az arc egyik oldalán.

Lemondta a turnéját

A zenész a betesége miatt több koncertjét is le kellett mondja, sőt nemrégiben a  Justice című világkörüli turnéja összes koncertjét is törölték. Bieber egyébként Magyarországra is újra ellátogatott volna (tavaly a Szigeten lépett fel), ám ezt a koncertet is lemondták, minden bizonnyal azért, mert az énekes a felépülésre koncentrál. 

Rendbe fogok jönni, de időre van szükségem, hogy kipihenjem magam és jobban legyek 

– mondta korábban Bieber, aki monstra már szerencsére sokkal jobban van. 

Egyre jobban van

Az utóbbi időszakban Justin állapota sokat javult, erre tökéletes bizonyíték az a videó, amit az Instagram-sztorijában osztott meg, s amin megmutatja, végre képes arra, hogy mosolyjon. A zenész korábban arról beszélt, arcgyakorlatokat végez annak érdekében, hogy visszanyerje az arcizmai mozgását, viszont hosszabb időbe telik, míg teljesen felépül. 

Instagram/Justin Bieber

(via)