Kajdi Csaba és követői, rajongói számára szomorúan zárul a hét: meghalt Sanyika, aki korábban a Cosmopolitan címlapján is szerepelt gazdájával. 

Kajdi Csaba Sanyikáját mindenki imádta

Kajdi Sanyika hihetetlen népszerűségre tett szert az elmúlt években, ő az egyetlen négylábú, aki a magyar Cosmopolitan címlapján szerepelt. A felkérés már akkor sem volt meglepő, Sanyika azóta, hogy Kajdi Cyla a köztudatban van, egy kicsit mindenkié. 

Megőrülnek az emberek Sanyikáért

Miatta lett külön fogalom a Pipihúsos táska, és a sajátmárkás termékeit is egy pillanat alatt elkapkodták, az őt ábrázoló pulcsira is hatalmas volt az érdeklődés. Sanyikát nem kutyaként kezelték az emberek, sokkal inkább egy jelenség volt, aki a Cosmopolitan kamerája előtt is igazi dívaként viselkedett 2020 júniusában. 

Májrákkal küzdött

Kajdi Csaba idén áprilisban jelentette be, hogy kiskedvence májrákkal küzd, és idő közben az is kiderült, hogy nem műthető. Így sajnos mindenki tisztában volt vele, hogy csak idő kérdése, és egy nap el kell majd engedni. Mindenki az utolsó percig reménykedett, hogy Sanyika sokáig velünk lehet még, de most több hónap betegség után úgy döntött, itt a búcsú ideje. Reméljük Sanyesz, hogy ahol most vagy, ott végtelen a malacfül, nekünk mindig te maradsz az egyetlen és örök szerelemgyerek, a Pipihúsos táska. 💖