Károly király és Kamilla királyné pénzügyi titkai napvilágot láttak. 

Kamilla királynénak is járna a fizetés

Kamilla királyné munkájáért járna a fizetés. Hiszen rengeteg feladatot elvégez, számtalan helyen megjelenik, képviseli a királyi családot. Mi több, a munkájának számtalan olyan lépése, aspektusa van, amelyet a külső szemlélők nem láthatnak, mégis sok energiát és időt követel. 

Ezért pedig busás összeg, évi 155 millió forintnyi font járna neki. Ám idén ez az összeg nélkül kell fenntartani az életszínvonalat, Kamilla királyné ugyanis nem kapja meg a pénzt. Inkább jótékony célokra használják fel az így megmaradó kisebb vagyont. 

Fülöp hercegnek járt

Kamilla királyné számára azért is lehet ez a lépés kényelmetlen, mert korábban Fülöp herceg, Erzsébet királynő férje megkapta ezt az összeget, soha nem volt arról szó, hogy ezt megvonnák tőle. Ez azonban jogosan veti fel a kérdést, hogy Kamilla királyné miért részesül más bánásmódban. 

A hírek szerint, egyébként Károly király egyik fő célja a közeljövőben a kiadások csökkentése. Szeretné, ha a lehető legtöbbet tudnának spórolni a kiadások során. Ki tudja, talán az ő keze van benne, hogy már Kamilla királynének sem jut pénz?

via