Köztudott, hogy Katalin hercegné imád fotózni, és gyakran készít portrékat a gyerekeiről, de szívesen kapja lencsevégre a királyi család többi tagját is, köztük Kamilla királynét. Wales hercegnéje most díjat is kapott az egyik fotóra, amit Kamilla királynéról készített. 

Kamilla fontos feladatot vállalt

Kamilla királyné a Country Life magazinnak segédkezett vendégszerkesztőként még a tavalyi évben. A lapban megjelent egy kép Kamilláról, amit Katalin hercegné készített róla korábban. Nos, most kiderült, hogy a fotó megnyerte a „Magazinvilág Oscar-díját”.

Örömmel jelentjük be, hogy a Country Life elnyerte az Év Címlapja címet a PPA Awards díjátadón, a magazinvilág „Oscarja”-ján. A nyertes borító a 2022. július 13-i számból volt, amelyet őfelsége, a királyné vendégszerkesztett, amikor még Cornwall hercegnéje volt. Hatalmas köszönettel tartozunk mindazoknak, akik szavaztak – ez az egyetlen díj, amelyet közvetlenül az olvasók szavaztak meg –, és természetesen Katalin walesi hercegnének is, aki a fényképet készítette!

– írta a magazin az Instagram-oldalán.

Sokoldalú tehetség

Katalin hercegné igazi sokoldalú tehetség! Vilmos herceg feleségének nagy szenvedélye a fotózás, de alapjáraton van érzéke a művészetekhez, így a gyerekeivel is gyakran vesz részt kézműves programokon. A hercegné sportolni is imád, nemrég például Roger Federerrel teniszezett együtt, és még a teniszező is megjegyezte, hogy Katalin elképesztően tehetséges! Nem csoda, hogy a rajongók ennyire imádják Katalint, hiszen bárhol jár minden elfoglaltságban benne van. 

Via