Vilmos herceg laza estét tartott: egy általa nagyon kedvelt night clubban szúrták ki az előkelőséget.

Vilmos herceg nyakába vette a londoni éjszakát

Vilmos herceg múlt hét pénteken olyat tett, amit soha nem gondoltunk volna róla: egy szórakozóhelyre ment bulizni a barátaival. Ez már eleve egy megdöbbentő tény, hiszen a királyi család tagjai általában nem mennek night clubokba, ám ami még ennél is meglepőbb: Vilmos herceg egyedül ment szórakozni péntek éjjel. 

A jövőbeni király természetesen nem csak csendben ült és italozott, hanem vadul belevetette magát a buliba, és még a kedvenc táncmozdulatait is megmutatta a nagyközönségnek. Vajon mit szólt hozzá a királyi család, hogy Vilmos herceg volt a parti lelke? 

Mindenki otthon hagyta a párját

És vajon mit csinált addig Katalin hercegné? A bulit egyébként a KOKO bárban tartották, ahol egy privát fülkét bérelt Vilmos herceg néhány férfi társaságában, többek között jelen voltak régi barátai, Guy Pelly, aki Lajos herceg keresztapja. Ezen kívül feltűnt James Meade, aki Sarolta hercegnő keresztapja.

A bulizó férfiak egyébként normálisan viselkedtek, nem estek túlzásba az alkoholfogyasztással sem, mint az informátorok elmondták: csupán néhány korsó sört kértek ki, nem volt vad italozás.

Azóta a buli apropója is napvilágot látott: Vilmos herceg 42. születésnapját ünnepelték meg így, és szigorúan mindenki a párja nélkül érkezett. 

via