Bár a királyi család tagjairól nagyon sokat cikkeznek a magazinok, csak kevés embernek adatik meg, hogy valóban ismerheti az angol uralkodót és a családját. A korábbi alkalmazottak gyakran nyilatkoznak, most Sarah Parker Bowles, Kamilla királyné fiának az egykori felesége árult el pár titkot. 

Kamilla királyné és Károly király ezt viselik a legnehezebben 

Sarah Parker Bowles Kamilla királyné fiának volt a felesége. Bár a házaspár már korábban elvált, Sarah jó kapcsolatot ápol a királynéval, és az egész királyi családdal. Sarah és Tom 2022-ben váltak el, így a dolog igazán friss, a nő a Daily Mailnek adott egy interjút, a beszélgetés során beszélt az új vállalkozásáról, és elárult pár titkot a királyi családról. 

Sarah szerint csupán tündérmese, hogy a királyi család tagjainak az élete könnyű. Tudja, hogy milyen a rendszer belülről, Kamilla királynére és Károly királyra sokkal nagyobb nyomás nehezedik, mint korábban bármikor. Mielőtt Károly királyt megkoronázták, sokkal több időt tudtak kettesben eltölteni, erre manapság szinte alig van idejük. 

A királyi család tagjának lenni nem szórakoztató. Még mindig ott van az a tündérmese, hogy a kislányok hercegnők akarnak lenni, amikor felnőnek. Az emberek nem veszik észre, mi történik valójában; nincs magánélet, és annyi a megkötés és kritika, csak, hogy semmi rosszabbat ne említsek. Az emberek arról beszélnek, hogy a királyi családok kiváltságosak. Rendben, de hihetetlenül keményen dolgoznak. Náluk igazán láttam, mit jelent a kötelesség – valakinek az élete a második helyre szorul a kötelességükhöz képest.

Sarah szerint elég megnézni az Erzsébet királynő halála utáni időszakot, Károly király és családtagok nem gyászolhattak csendben. Az országot járták, és az emberekkel foglalkoztak, esélyük sem volt arra, hogy a saját maguk módján töltsék a gyászidőszakot. 

Kamilla királyné és Károly király kapcsolatáról is elárult pár információt. Sarah szerint hiányzik nekik a kettesben töltött idő, hiszen olyankor a legboldogabbak. 

Jó látni, amikor Károly és Kamilla szolgálaton kívül vannak, mert tudod, hogy ezek azok a boldog idők, amelyeket megérdemelnek

– nyilatkozta. Sajnos erre nincs sok lehetőségük, főleg azóta, hogy megkoronázták őket. 


Via