Bianca Censori és Kanye West már hetek óta Olaszországban vannak, az elmúlt időszakban számos városban jártak. Ám bárhova is mennek, megdöbbentik az embereket. Legutóbb a rapper megvillantotta a meztelen fenekét, amit már az egyik olasz hajótársaságnak is sok volt. 

Kanye West és Bianca botrányosan viselkedtek 

Pár nappal ezelőtt Kanye és Bianca felültek egy hajóra Velencében, és azzal nézték meg a várost. A párosról fotók is készültek, a felvételeken pedig jól látszik, hogy a rapper megvillantotta a fenekét. A hírek szerint volt rajta nadrág, de a hajón valamiért úgy döntött, hogy leveszi. 

A házaspárról készült felételek bejárták a világsajtót, és hatalmas felháborodást váltottak ki. Sokan már eddig is dühösek voltak a rapperre és az új felségére, hiszen Bianca nagyon kihívó ruhákat visel, legtöbbször olyan, mintha semmi sem lenne rajta. A törvény értelmében Olaszországban nem viselhetne ilyen darabokat az utcán. A legutóbbi eset kapcsán sokan a hajótársaságot hibáztatták, most megszólalt a cég képviselője, és elárulta, hogy mit gondolnak a híresség tettéről. 

Venezia Turismo Motoscafi nevű cégtől bérelték a hajót, illetve a vállalat kapitánya vezette. A cég szóvivője elárulta, hogy teljesen elhatárolódnak az esettől. 

A sofőrnek figyelnie kellett a forgalmat, és nem látta ezeket az obszcenitásokat. Ha ez megtörtént volna, azonnal kiszállt volna, és jelentette volna a törvénysértőket az illetékeseknek. Teljesen elhatároljuk magunkat az ilyen cselekedetektől és viselkedéstől. Mr. Westet és feleségét már biztosan nem látjuk szívesen társaságunk hajóin

– áll a közleményben. A szóvivő azt is hozzátette, hogy Kanye Westtel volt egy kísérő, aki pont úgy állt, hogy akadályozta a kapitányt a kilátásban, így ő nem is látta a celebeket. 

A felvételek alapján nem tudni, hogy mi történt pontosan Bianca és Kanye között, de sokak szerint a nő orálisan kényeztette a rappert. Bár ezt eddig még senki sem erősítette meg. Az említett felvételt itt nézheted meg. Az ügy hatalmas felháborodást váltott ki, voltak, akik azt is javasolták, hogy a párt a városból is tiltsák ki. 


Via