Bianca Censori és Kanye West jelenleg Olaszországban nyaralnak. A házaspár az elmúlt napokban több botrányt is okozott, például akkor, amikor Bianca bikiniben lépett az utcára. 

Furcsa ruhát vett fel Kanye West felesége 

Kanye West és az új felesége legtöbbször azzal kerülnek be a magazinokba, hogy furcsa vagy teljesen értelmezhetetlen szettekben jelennek meg. A házaspár magánéletéről nem sokat lehet tudni, hiszen nagyon hirtelen házasodtak össze, azóta pedig egyikük sem beszélt a magánéletükről. 

Korábban már többször is készült a párról pár furcsa fotó, de ennyire érdekes képek még sosem láttak napvilágot. Bianca egy meztelen ruhát vett fel, ami szinte teljesen átlátszott. A testszínű darabban látszódtak a mellei, a fenekei, és még a mellbimbói is. A szett sokaknál felháborodást okozott, az emberek úgy gondolják, hogy szándékosan vesz fel ennyire merész szetteket, hogy feltűnést okozzon. 

Kanye szintén furcsa szettben sétálgatott az utcákon, mivel ismét nem vett fel cipőt. Korábban erre már volt példa, akkor zokniban ment kávézni, most viszont az sem volt rajta. A többi képet itt nézheted meg

Ha ezeket a képeket nézem, összezavarodok. Egy férfi, aki láthatóan nincs jól, és egy nő, aki… nem tudom… azzal próbál hírnevet szerezni, hogy bohócként viselkedik?

– bírálta a házaspárt egy kommentelő. 

Kényelmetlen nézni… de azt hiszem, elérték, amit akartak. Ismét cikkeznek róluk

– üzente egy másik netező. 

Korábban már megemlítették, hogy Bianca a merész szettjei miatt akár pénzbírságot is kaphat, mivel a törvények szerint Olaszországban nem lehetne ennyire kihívó, semmit sem takaró darabokban az utcára menni. A szakértők szerint akár 10 000 eurós bírságot is kaphat, és akár börtönbe is kerülhet, ha többször megsérti a szabályokat. 


Via