Végre kiengedték Károly királyt a kórházból, aki mosolyogva lépett ki az épületből. Láthatóan jól érzi magát, így a királyi család rajongói is megnyugodtak. 

Károly király is távozott a kórházból 

Pénteken ment be a kórházban Károly király, hogy elvégezzenek rajta egy műtétet, amire prosztata-megnagyobbodás miatt volt szükség. Az uralkodó pár héttel korábban jelentette be a betegségét, megdöbbentve ezzel sokakat. A szakértők már akkor is kiemelték, mennyire szokatlan, hogy a királyi család ennyire nyilvánvalóan megnevezzen egy betegséget. 

A király az elmúlt napokat a kórházban töltötte. Kamilla királyné többször is meglátogatta, erről fotók, illetve videók is készültek. Eredetileg Károly király csak 2 éjszakát töltött volna kórházban, végül az orvosok meghosszabbították egy nappal az időt. Emiatt sokan elkezdtek aggódni, később a szakértők elárulta, hogy a döntés csak elővigyázatosság miatt született. 

Hétfőn Károly király elhagyhatta a kórházat, néhány órával azután, hogy a palota bejelentette Katalin hercegné hazatért. Az uralkodó Kamilla királynéval távozott, mosolygott és integetett a helyszínen várakozó fotósoknak. Láthatóan nagyon jó hangulatban volt.

Korábban Kamilla királyné arról beszélt, Károly király alig várja, hogy ismét munkába állhasson. Napokkal ezelőtt azonban kiderült, a műtét után 1 hónapig nem vállal nyilvános megjelenéseket, így csakis a háttérben fog dolgozni. 


Via