Nagyjából 1 héttel ezelőtt jelentette be a palota, hogy Károly király műtéten fog átesni. Elárulták, hogy prosztata-megnagyobbodás miatt van szükség a beavatkozásra. Most kiderült, a tervezettnél több napot kell kórházban töltenie. 

Új információk érkeztek Károly király állapotáról 

Korábban Kamilla királyné árulta el, hogy Károly király jól van, alig várja, hogy ismét dolgozhasson. A műtét, amit pénteken hajtottak végre, jól sikerült. Az előzetes bejelentés alapján az uralkodó 2 napot töltött volna kórházban, most azonban meghosszabbították a benntartózkodást. A hírek szerint 3 napot biztosan kórházban lesz, és csak akkor engedik ki, ha mindent rendben találnak. 

A hír megijesztette a királyi család rajongóit, és sokan elkezdtek aggódni a királyért. A szakértők azonban gyorsan eloszlatták a félreértéseket, és elárulták, hogy ez pusztán elővigyázatosság.

Érthető, hogy Károly király miért marad két éjszakánál tovább a kórházban, ha esetleg valami váratlan probléma adódna

– nyilatkozta egy királyi forrás a The Sun nevű lapnak. 

A műtét után újabb információkat közölt a palota, elárulták, a beavatkozás miatt Károly király 1 hónapig nem vállal nyilvános szereplést. A következő hetekben otthon fog gyógyulni, így a hivatalos teendőit más családtagok veszik majd át. 

Kamilla királyné a műtét óta már többször járt a kórházban, vasárnap is meglátogatta. Minden alkalommal jó hangulatban távozott, mosolygott is, így a rajongók kicsit megnyugodtak. 


Via