Egy hét múlva 9 éves lesz György herceg, Katalin hercegné és Vilmos herceg elsőszülött gyermeke. Ez a születésnap nagy mérföldkő, ugyanis ez az utolsó év, amikor még nem két számjegyű lesz a kora. 

Katie Nicholl királyi szakértő nemrégiben elárulta, hogy a család ragaszkodott ahhoz, hogy Katalin és Vilmos ne tudják meg a születendő gyermekük nemét előre. A hercegné azonban sejtette, hogy fiút vár és neki az Alexander név volt a kedvence, de végső döntést akkor még nem hoztak meg. 

A család kutyája hozta meg a döntést

Valószínűleg senki sem gondolta volna, de a pletykák szerint Katalinék kutyája, Lupo volt az, aki meghozta a végső döntést. A házaspár állítólag egy kis cetlire felírt minden nevet, ami tetszett nekik és a padlóra tették. Végül elhatározták, hogy azt a nevet választják, amelyikhez az imádott házikedvencük először odamegy. Nos, nem nehéz kitalálni, hogy melyik volt az! 

Lupo a család tagja volt

Katalin hercegné és Vilmos kutyája, Lupo egy angol cocker spániel volt. Az eb 2011 decemberében született, de sajnos 8 éves korában, 2020 novemberében elhunyt. Mondani sem kell, hogy a család imádta:

Via