Vilmos herceg nemrég arról beszélt az Apple Time to Walk című podcastjában, hogy ő, Katalin hercegné és a gyerekek milyen zenéket szoktak hallgatni. Mint kiderült, a reggeleket György, Sarolta és Lajos ízlése szerint alakítják, és az egyik kedvencük egy olyan énekesnő, aki az utóbbi időben a szakítása miatt sajnos rengeteget szerepel a hírekben.

A gyerekek kedvence

Az apuka a következőket meséli arról, hogy mi történik felkelés után a királyi otthonban:

a legtöbb reggel Sarolta és György azon vitatkozik, hogy melyik számot rakjuk be. [...] Az egyik szám, amit a gyerekek most imádnak, az Shakirától a Waka Waka. Megy a nagy csipőriszálás és beöltözés. Főleg Sarolta szokott ruhákban és balettcuccokban rohangálni a konyhában. Teljesen bepörög, Lajos meg megy utána és próbálja utána csinálni.

Sajnos a kis hercegnőről és öccséről nincs táncolós videó (mint ahogy már Shiloh Jolie-Pittről sincs), úgyhogy kénytelenek vagyunk Shakirától az eredeti klippel beérni.

Na és Vilmos mit hallgat?

Amikor nem a gyerekeké a DJ-szerep, Vilmos herceg többek között a keményebb zenéket preferálja. A saját ízléséről ezt mondta:

egy hétfő reggelen, amikor az ember kicsit kész van még a hétvége után, és megpróbálja felvenni a hétköznapok ritmusát, nincs is jobb annál, mint az AC/DC-től a Thunderstruckot meghallgatni.

Vilmos herceg egy másik alkalommal egy DJ-nek viszont azt mondta, hogy a tánczenét szintén szereti. Simon Mayo egy tweetben a következőket meséli arról, miről beszéltek a herceggel, amikor egyszer egy kitüntetést vett át tőle:

a Radio 1-ről beszélgettünk, és arról, hogy mennyire szereti a Faithlesstől az Insomniát és a Spillertől a Groovejetet, és mondtam, hogy hát akkor nyilván nagy diszkóbajáró lehet, amire azt válaszolta, hogy »legfeljebb titokban«.

Hallgassunk bele ezekbe is!!!

Az Insomnia 1995-ben, a Groovejet 2000-ben volt sláger, szóval Vilmos herceg ezek szerint továbbra is szeret tiniévei legjobb számaival nosztalgiázni.

Via