Korábban már többször nyilatkoztak arról a királyi család szakértői, hogy mennyire különleges kapcsolat van Károly király és Katalin hercegné között. Az uralkodó többször beszélt róla nyilvánosan, hogy a walesi hercegnének több dolog miatt is hálás lehet, és kiemelte, mennyire megbecsült tagja a családjuknak. 

Katalin hercegné és Károly király kapcsolata ezért változott meg

Pénteken jelentette be Katalin hercegné, hogy rákot diagnosztizáltak nála. A hercegné egy videóban árulta el a szomorú hírt, ami a királyi család tagjait meg megrázta. Az informátorok szerint az egész család támogatja a hercegnét. Vilmos herceg mindent megtesz, hogy megfelelő körülmények között gyógyulhasson, emellett Károly király is támogatja, akinél szintén rákot diagnosztizáltak. 

A The Sun információ szerint Károly király a diagnózist követően Windsorba ment, hogy személyesen beszélhessen Katalin hercegnével, és ebédeljenek egyet. A királyi családhoz közel álló forrás szerint most különösen van miről beszélniük, hiszen mindketten hasonló kezeléseket kapnak. 

Mindketten együtt tudnak érezni azzal, amin a másik megy keresztül, ami segít egy ilyen nehéz időszakban. 

A forrás szerint az elmúlt hetekben még szorosabbá vált a kapcsolatuk, hiszen hasonló egészségügyi kihívásokon mennek keresztül. Károly király mindig is nagyon közel állt a menyéhez, az informátor szerint úgy viselkedett vele, mintha a lánya lenne. 

Nagyon közel állnak egymáshoz, és Katalinra a lányaként gondol. Kétségtelen, hogy sok mindent megoszthatnak egymással, és támogathatják egymást. 

Korábban már kiderült, hogy Károly király meglátogatta Katalin hercegné, amikor kórházban volt. Mindkettőjüket ugyanabban az intézményben kezelték, az uralkodó még a műtétje előtt látogatta meg a hercegnét. A The Sunnak nyilatkozó forrás arról is beszélt, hogy a család kapcsolata az elmúlt időszakban csak még szorosabb lett. Eddig is közel álltak egymáshoz, de betegségek csak még közelebb hozták őket. 


Via