Katalin hercegné barátai az iskolai és egyetemi korszakból származnak – és bár azóta évtizedek teltek el, a háromgyermekes anyuka nagyon közeli kapcsolatban áll a velük. Szinte minden fontos mérföldkőnél jelen voltak az életében, kezdve a Vilmossal való eljegyzésével. Nem hiányozhattak a 2011-es királyi esküvőről sem, és természetesen a három gyermek születését sem hagyták ki.

Itt van minden, amit Katalin BFF-jeiről tudni lehet:

Lady Laura Meade

Lady Laura Meade, - korábban Laura Marsham -, Julian Marsham, Romney 8. grófjának a lánya. Vilmos herceg egyik legjobb barátjának, James Meade-nek a felesége, aki a 2011-es királyi esküvőn vőfélyként a beszédét tartotta. A pár két évvel később összeházasodott, és a herceg viszonozta a szívességet: tósztot mondott a legjobb barátja nagy napján.

Lady Laura a kis Lajos herceg keresztanyja, míg James a gyönyörűséges Sarolta hercegnő keresztapja.

Max Mumby/Getty Images

Lady Laura és Katalin hercegné 2020-ban
Fotó: Max Mumby/Getty Images

Zoe Warren

Lady Laura itt látható Katalinnal és egy másik barátjával, Zoe Warrennel a Royal Ascot 2. napján az Ascot Racecourse versenypályán 2016. június 15-én. Zoe lánya, Zalie Warren koszorúslány volt Harry herceg és Meghan esküvőjén. Ő Harry másik keresztlánya, és egyik legjobb barátjának, Jake Warrennek a lánya. A Warren család régóta kötődik a királyi családhoz; Jake apja, John Warren a királynő versenymenedzsere. Az apa és fia csapata együtt vezeti a Highclere Studot Newburyben, ahol a legkiválóbb és legsikeresebb versenylovakat tartják.

Lady Laura, Zoe Warren és Katalin hercegné 2016-ban
Fotó: Max Mumby/Getty Images

Emilia Jardine-Paterson

Emilia a Marlborough College-ba járt Katalinnal, és azóta is szoros kapcsolatot ápolnak. A királyi pár 2007-es rövid szakítását követően Emilia kísérte Katalint Ibizára nyaralni. Azóta György herceg egyik keresztanyja lett, és jelenleg egy lakberendező céget vezet. Korábban arról számoltak be, hogy segített Kate-nek a Kensington-palota és az Anmer Hall újjáépítésében. Férje, David szintén az Eton College-ba járt, ahová Vilmos is.

Emilia és férje 2013-ban
Fotó: WPA Pool/Getty Images

James Meade

James, aki Richard Meade fia, 2000-ben az Eton College-ban járt Vilmos herceggel. Feleségével, Lady Laurával együtt az Anmer Hall közelében élnek, amely Vilmos és Katalin vidéki otthona Norfolkban. 2011-ben James mondta a vőfélyi beszéd egy részét Thomas van Straubenzee-vel a királyi pár esküvőjén, mint ahogy írtuk fentebb, ő lett Sarolta hercegnő keresztapja is.

Katalin és James 2016-ban
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Sophie Carter

Sophie közeli barátja Katalinnak, olyannyira, hogy a hercegnő őt választotta Sarolta hercegnő egyik keresztanyjának. Ezért nem meglepő, hogy Sophie, aki Vilmos herceg és Katalin vidéki otthona, az Anmer Hall közelében él, felkérte keresztlányát, hogy legyen koszorúslány az esküvőjén.

Ez egy igen régi barátság, és Sophie gyakran feltűnik a királyi pár társaságában, kezdve a karácsonyi istentiszteletekkel Norfolkban. Sophie Pippa Middleton esküvőjén, valamint Harry herceg és Meghan királyi esküvőjén is vendég volt. Egyszer randizott Thomas van Straubenzee-vel, Vilmos herceg közeli barátjával, aki történetesen Sarolta hercegnő keresztapja is. 2016-ban pedig együtt síelt cambridge- hercegével és hercegnőjével.

Sophie Carter Meghan és Harry esküvőjén 2018-ban
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Trini Foyle

Trini és Katalin 14 éves koruk óta a legjobb barátok, miután együtt jártak a marlborough-i iskolába. Marlborough után Trini az Edinburghi Egyetemen szerzett MA diplomát politikából, és asszisztensként dolgozott Jeremy Hunt képviselő irodájában. Trini-nek és férjének, Ted Foyle-nak van egy Alexander nevű kisfiúk.

Hannah Carter

Hannah Carter, Katalin egyik legjobb barátja az iskolából. Vilmos és Kate is részt vettek az esküvőjén, mikor hozzáment Robert Carterhez (a gazdag norfolki földbirtokos, Robert Carter fia) 2012 májusában. A hétvége egybeesett a királyi pár első házassági évfordulójával. Hannah Lajos herceg egyik keresztszülője is.

Rose Hanbury

Rose jelenléte nem meglepő, mivel ő David Cholmondeley, Cholmondeley 7. márkijának felesége. A pár egy 2009-es rövid eljegyzés után házasodott össze, és a norfolki Palladian Houghton Hallban élnek, alig több mint három mérföldre Katalin és Wilmos Anmer Halljától.

Rose Hanbury 2022-ben a Fülöp herceg emlékére rendezett istentiszteleten
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Alicia Fox-Pitt

Alicia az olimpiai sztár William Fox-Pitt (a képen) húga, és Katalin hűséges barátja a Marlborough College-i korszakból. A két barát tagja volt a híres Sisterhood evezős csapatnak. Alicia akkoriban ezt mondta: "[Katalin ] velünk edz. Ha ő a hajóban van, akkor minden rendben lesz. Nagyon tehetséges sportoló, és sok mindent sportolunk együtt az iskolában." Alicia 2013 júliusában férjhez ment Sebastian Stoddart vállalkozóhoz, de sajnos Katalin lemaradt a nagy napról, mivel aznap várta György herceg érkezését.

Alicia Fox-Pitt és Sebastian Stoddart esküvőjükön 2013-ban
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Via

Ezek is érdkelhetnek:

Kiderült: ezt súgta Katalin hercegné Lajos herceg fülébe

5 étel, amit tilos a királyi család tagjainak enni

Lilibet 1 éves: Meghan Markle és Harry herceg friss fotót posztolt