Egy magyar orvos arról töltött fel videót, milyen típusú rákkal küzdhet Katalin hercegné

Katalin hercegné borzasztó időszakon megy keresztül

Katalin hercegné holléte tartotta lázban az egész világot az elmúlt hetekben. Hihetetlen feltételezések láttak napvilágot, sokan azt gondolták, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg házassága válságba kerülhetett. 

Mi több, megcsalásról is pletykáltak, valamint arról is, hogy Katalin hercegnét pszichiátrián kezelik, mert idegösszroppanása volt. Mint kiderült, sajnos az igazság is egy kegyetlen forgatókönyvet tartogatott: Katalin hercegné rákkal küzd, jelenleg is kemoterápiával kezelik. 

Magyar orvos véleményezi 

Most egy magyar orvos, Dr. Kulja András töltött fel videót arról, vajon milyen típusú rákkal küzd a hercegné, ugyanis ezt eddig nem árulta el a palota, ám a rendelkezésre álló információk alapján, mert ki lehet következtetni pár dolgot. 

A 13 napos benntartózkodás nagyobb, kiterjesztett műtétekre jellemző. Ezek alapján leginkább máj, hasnyálmirigy, gyomor vagy bél megnyitásával, esetleg részleges eltávolításával járó műtétek jöhetnek szóba. Esetleg kiterjesztett húgyúti vagy nőgyógyászati műtét.

Mind kiderült, Dr. Kulja András szerint nem elképzelhetetlen, hogy a gyomor és a belek is érintettek lehetnek, ebben az esetben pedig  az eltávolítás bevett szokás, de sajnos 20 évvel később is okozhet áttéteket. A videó alapján elmondható, hogy valószínűleg emésztőszervi problémája van a hercegnének. 

@andras.doktor Katalin hercegné daganatos betegsége - Mit tudunk és mire lehet következtetni? Szeretném felhívni a figyelmet, hogy ez csak egy tájékoztató jellegű videó, pontos orvosi diagnózis daganatos megbetegedés esetén csak a páciens alapos kikérdezésével, vizsgálatával, a képalkotó-, labor- és szövettani vizsgálati eredmények ismeretében állítható fel! #orvos #doktor #egészség #edukáció #KatalinHercegné #Katalin #andrasdoktor ♬ eredeti hang - Dr. Kulja András

via