Amióta Katalin hercegné bejelentette, hogy rákkal küzd és kemoterápiás kezelést kap, nem láttuk a gyermekeket nyilvános megjelenésen. Mostanáig.

György herceget próbálják boldoggá tenni

Vilmos herceg valószínűleg úgy gondolta, elég nyomasztó hangulatból, itt az ideje, hogy a gyerekeik ne csupán édesanyjuk betegsége miatt aggódjanak, de egy kicsit kikapcsolódjanak.

Éppen ezért, György herceg egy igazi apa fiú programot szervezett. Vilmos herceg és György herceg, az UEFA Európa Konferencia Liga 2023/24-es negyeddöntőjének első mérkőzésen vettek részt a Birminghami Villa Parkban, Astonban csütörtök este.

Minden gondot elfeledtek

A páros nagyon jókedvűnek tűnt, rengeteget beszélgettek, amikor pedig arra adtak okot a játékosok, lelkesen tapsoltak és szurkoltak. A megjelenésük business casual volt: a pulóver alá inget húztak, és egy Aston Villa sálat is viselt György herceg.

A rajongók közül többen meghatódtak, és sokan azt várják, hogy ettől György herceg egy kicsit jobban érzi majd magát. A követők remélik, hogy a többi gyermekkel is szerveznek majd ilyen programokat a szülők.

via