Sarolta hercegnő 8. születésnapja alkalmából friss fotókat posztoltak a kislányról, amelyeket Katalin hercegné készített. Ám ez nem minden, ennek örömére Katalin hercegnéről is előtúrtak egy régi felvételt.

Sarolta hercegnő tiszta anyja

Sarolta hercegnő új fotói mindenkit lenyűgöztek, rajongók milliói nem térnek napirendre afölött, hogy hogyan lehet ennyire cuki a királyi család ifjú tagja. Ám most nem csupán rajta ámulhatnak az emberek, hanem anyukáján, Katalin hercegnén is. 

A napokban előkerült ugyanis egy fotó, amelyet még 13 évesen készítettek róla, és a hasonlóság szinte mindenkit sokkolt! 

Fotó: WPA Pool/Pool

Katalin hercegné fotósként is remekelne

A királyi családban már hagyománynak számít, hogy Katalin hercegné minden mérföldkövet megörökít. Profi fotókat készít a születésnapokon, a karácsonyokon, az első iskolai napokon, és sokak meglepetésére minden alkalommal bebizonyítja, hogy bizony profi fotósként is megállná a helyét, ha holnaptól civil munkát kellene vállalnia. 

A fotó, akárcsak a profiknál, még kreditet is kapott, ahol feltüntették, hogy a kép készítője nem más, mint "The Princess", azaz a hercegné. 

via