A koronázás után sem tétlenkedett Katalin hercegné és Vilmos herceg: szerették volna meglepni a rajongókat, ezért a hivatalos Instagram-oldalukon engedtek betekintést a kulisszák mögé.

Micsoda nap. Köszönjük mindenkinek, akik miatt megvalósulhatott

- írta Wales hercege és hercegnéje a posztjukban.

Íme, a videó, amiről mindenki beszél:

Büszke vagyok rá, hogy brit vagyok

- írta egy kommentelő.

Diana nagyon hiányzott a nagy napról. Kate csodálatosan nézett ki

- írta valaki más.

A közösségi média csapatotokat remélem jól megfizetitek, remek munkát végeznek

- írta egy harmadik hozzászóló.

Sok minden történt a koronázáson

Elképesztő izgalmak voltak szombaton! Károly királyt és Kamilla királynőt hivatalosan is megkoronázták, Vilmos herceg pedig az esküt is letette az édesapjának. A tévénézők a világ minden táján megható pillanatoknak lehettek a szemtanúi. Katalin hercegné bámulatosan nézett ki, valamint a gyerekeik is, de a kis Lajos herceg már lemaradt a koronázás végéről, mert a dadusa elvitte, hiszen látványosan unatkozott. Sarolta hercegnő pedig életében először viselt tiarát. 

Harry herceg szintén ott volt a Westminsteri apátságban, a harmadik sorban, de sietősen távozott vissza az Egyesült Államokba, hogy a kisfia, Archie születésnapját megtartsák Meghan Markle-lel. A sussexi herceget meghívták a királyi család ebédjére a Buckingham-palotában, de a meghívást végül elutasította, a koronázás után egy órával már kiszúrták a londoni Heathrow repülőtéren.