Hetekkel ezelőtt még Kendall Jenner és Devin Booker szakításától volt hangos a sajtó. Mindenki megdöbbenésére azonban néhány nappal később már kiszúrták őket együtt a paparazzik. Nos, mostanáig nem nagyon lehetett tudni, hogy mi is lehet köztük, de a modell hétvégi Instagram sztorija arra enged következtetni, ,hogy bizony ismét egy párt alkot a kosárlabdázóval. Sőt, azóta egy videó is napvilágot látott.

Esküvőn jártak

Kendall a hétvégén egy barátja esküvőjén járt, de nem egyedül jelent meg az eseményen. A valóságshow-sztár közzétett egy korlátozott ideig elérhető történetet, ahol megmutatja a ruháját, de az is jól látható, hogy egy pasi áll mögötte. Nos, az igaz, hogy Devin Booker arcát nem lehet látni, de elég gyanús, hogy ő az.

És a videó

Ha a fotó nem lenne elég bizonyíték, akkor egy videó is kiszivárgott a lagziról, ahol jól látszik Kendall és Devin is. Ne felejtsük el azonban, hogy legutóbb a pár Kourtney Kardashian esküvője után döntött a szakítás mellett. Reméljük, hogy a mostani menyegző nem lesz ilyen hatással a kapcsolatukra.. 

Két éve tart a szerelem

A múltkori kisebb szakítástól eltekintve a modell és a kosárlabdázó már két éve alkotnak egy párt. Kendall korábban egy rövid ideig egy párt alkotott a hazánkban nemrégiben fellépő Harry Styles-szal, de románcba bonyolódott Rihanna pasijával, A$AP Rockyval is. 

Via