Legalábbis erre utalhat az a rejtélyes Instagram-bejegyzés, amit Khloé Kardashian tett közzé. A rajongóknak persze egyből szemet szúrt a kétértelmű poszt, ami sokak szerint egyértelmű jele annak, hogy a celeb és az exe újra egymásra találtak. 

Rejtélyes posztok

Persze könnyen lehet, hogy a rajongók csak túl sokat képzelnek bele abba a posztba, amit Khloé néhány nappal ezelőtt oszott meg a közösségi oldalán. Kim Kardashian húga a barátnőjét, Natalie June Halcro-t köszöntötte fel a születésnapja alkalmából, a posztjában pedig azt írta: 

Boldog születésnapot @nataliehalcro! Te vagy a lány igazi meghatározása. Olyan hihetetlenül bízakodó, hűséges és hisztis vagy. Te vagy a legjobb anyuka. Szétdolgozod a segged és valahogy mégis mindig van időd támogatni minden egyes barátodat. Hozzátenném, hogy te vagy a legjobb titokőrző is! Imádkozom, hogy neked legyen a legboldogabb születésnapod, és imádkozom, hogy tudd, mennyire szeretünk és imádunk téged olyan sokan. Szeretlek Nat. 

Nyilván jogosan merül fel a kérdés, hogy miért gondolják ebből oly sokan, hogy Khloé és csalfa exe kibékültek, de a válasz nagyon egyszerű: a celeb a bejegyzésben úgy utal barátnőjére, mint a legjobb titokőrzőre, a szemfüles rajongók szerint ez a titok pedig nem más, mint a békülés. 

Persze nem ez volt Khloé egyetlen érdekes bejegyzése a napokban, ugyanis Instagram-történetben is megosztott néhány tartalmat, amik arra engednek következtetni, hogy ő és Tristan bizony megint együtt vannak. Az olaja a tűzre pedig Khloé egyik legjobb barátnője, Malika Hagg öntötte, aki közzétett egy mémet, melyben ez állt: 

Köszönöm, hogy nem mondtad el. A legjobb barátok nem mondják 

– a posztban pedig megjelölte a Khloét. 

Beindultak a találgatások 

Ezen kétértelmű tartalmak láttán persze egyből beindultak a találgatások, sőt volt olyan is, aki Khloé Instagram oldalán minden kétséget kizáróan beszél arról, hogy a páros újra együtt van: 

Most hallottam, hogy Khloé visszatért Tristanhoz és arról beszélnek, hogy béranya segítségével még egy babát vállalnak. Khloé tényleg sosem tanulja meg a leckét? 

– írta a celeb fotója alá az egyik kommentelő. 

Mindig ingatag volt a kapcsolat 

Khloé és Tristan kapcsolata egyébként köztudottan ingatan volt, a kosárlabdázó ugyanis több nővel is megcsalta a celebet. Még akkor is hűtlen volt, amikor Khloé várandós volt a most 4 éves kislányukkal, True-val, aki édesanyja stresszes időszaka miatt, hamarabb is született a vártnál. A páros ezt követően szakított, a kosárlabádózának pedig egy másik nőtől született is gyereke. Azttán bombaként robbant a hír 2022 nyarán, hogy bár nincsenek együtt, de mégis született egy közös gyermekük, egy kisfiú, akit béranya hozott a világra. 

Akkoriban bennfentesek azt mondták, nincs esély arra, hogy a felek valaha is kibéküljenek, ugyanis a gyereknevelésen kívül semmi egyéb kapcsán nem tartják a kapcsolatot. Most azonban úgy tűnik, minden jel arra utal, hogy Khloé és Tristan megint egy párt alkot, a kérdés már csak az, meddig lesznek ezúttal együtt?!

Szavazás

(via)