A héten jött a hír, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez autókat nézegetnek: persze egy Rolls Royce-szalonban válogattak a kocsik között. Amíg egy normál halandónak egy beruházás egy évre bőven sok még akkor is, ha egy Rolls Royce-nál kevésbé drága dologról van szó, addig ők közben házat is néznek, és állítólag az egyik, amit kinéztek, 165 millió dollárba kerül. Ez nagyjából 60 milliárd forint.

Ben Affleck tényleg ennyire gazdag?

Igen, úgy néz ki, hogy igen.

via GIPHY

Hogy az ingatlanoknál maradjunk: Jennifer Garnerrel közös villájukat 2009-ben 17,55 millió dollárért vették, aztán 10 évvel később 32 millióért adták tovább Adam Levine-nek. Csak ezzel a házaspár keresett kb. 14,5 millió dollárt, ami ugye fejenként kb. 7,2 millió dollár.

Azaz 2,8 millárd forintot keresett mindössze azzal, hogy vett egy házat, aztán meg eladta.

via GIPHY

De persze a fő bevételi forrása Ben Afflecknek mégiscsak az, hogy filmekben szerepel. Ezt hozzávetőlegesen 22 filmben tette meg eddig, és akkor nem számoltuk a kisebb szerepeit, sőt, azokat az alkotásokat sem, amiknek az elkészítésében producerként vett részt. A legtöbb filmjéért valahol 8-10 millió dollár körüli összeget kap, ez 3-4 milliárd forint. Egy filmért. És 22-t csinált.

A Gigli-ért például 12,5 millió dolcsit kapott, és az a film jó nagyot bukott ráadásul. Az A felejtés bére című 2003-as sci-fiért kapta a legtöbbet, 15 millió USD-t, ami 6 milliárd HUF.

Bár a legmagasabb gázsikat a kétezres évek végén kasszírozta, azért így az 50 felé közeledve se áll le fillérekért színészkedni. 2020-ban, amikor a járvány miatt ugye elvileg különösen rosszul ment az előadóművészeknek, Ben Affleck azért csak összeszedett 55 millió dollárt, azaz 22 milliárd forintot.

Na és akkor ez összesen mennyi?

Azt írja a Celebrity Net Worth, hogy akárhogy is próbálja Ben Affleck két kézzel szórni a pénzt, még így is van neki kb. 150 millió dollára a bankban. Azaz Ben Affleck teljes vagyona valahol 60 milliárd forint körül van.

via GIPHY

Via