Sok rajongó csalódott volt, amikor kiderült, Kim Cattrall csak egy rövid epizódszerep erejéig tér vissza az És egyszer csakban. Most a színésznő elárult pár titkot. 

Izgatottan mesélt Kim Cattrall a visszatérésről 

A színésznő a The View című műsor vendége volt, ahol szóba került, hogy ismét Samantha bőrébe bújt a képernyőn. Az interjú során kérdezték a sorozatról, illetve arról, miként zajlott az egész. Kim elmondta, hogy az HBO vezetősége kereste fel először telefonon, és viszonylag gyorsan beleegyezett a dologba. 

Hmm, hadd legyek kreatív! És az egyik ilyen dolog az volt, hogy visszakapjam Pat Fieldet, mert csak arra gondoltam, ha visszajövök, akkor azzal a Samantha-stílussal kell visszatérnem. Nyomnom kell. És megtettük

– mesélte. 

A színésznőt már nagyon várják a rajongók, annak ellenére, hogy úgy fest, utoljára tűnik fel a képernyőn, mint Samantha Jones. Korábban elárulta, hogy a sorozat készítője beszélte rá, szerepeljen a szériában, és zárja le Samantha történetét. 

Nem akart találkozni senkivel

Kim Cattrall kikötötte, hogy nem szeretne a többiekkel találkozni, még a sorozat alkotója sem volt ott, amikor felvették a jelenetét. Az információk szerint a lehető legnagyobb titokban tartották a dolgot, és egy garázsban rögzítették a felvételeket. 


Via