Kim Kardashian új bikinis fotója azonnal téma lett az internetezőknél. Egyszerűen képtelenek elhinni, hogy nincs plasztikáztatva a feneke. 

Kim Kardashiant plasztikával vádolják

Kim Kardashian egy élénk rózsaszín bikiniben bukkant fel Malibu tengerpartján. Sokan azt állítják, hogy ez egy reklámfogás valójában, hiszen SKIMS bikiniben mutatta meg magát.

A sztár tisztában volt vele, hogy a biknis képek mindenhol megjelennek majd, ennél pedig nincs egyszerűbb és olcsóbb reklám a cége számára. 

A Skims alapítója a parton pózolt, egy cipzáras bikinifelsőben – amelyet igen mélyen lehúzott. Ezen kívül pedig egy pink tangát választott, amely igencsak nagy panorámát engedett a hátsó területre. Kim Kardashian ugyan nem vállalja, hogy plasztikáztatott volna, a rajongók szerint az új fotók szerint egyértelmű. 

Tényleg nem így néz ki élőben Kim Kardashian?

Ezen kívül azon is kiakadtak a netezők, hogy nemcsak plasztika lehet a háttérben, de Kim Kardashian valószínűleg még egy jó adag retusálást is kért a képeire, hogy számára tökéletes alakot varázsoljanak neki.

Nemcsak SKIMS bikinit viselt a Malibuban készült képeken, de a közel 50 ezer forintos Cozy Knit köntöst is magára öltötte. 

via