Néhány órával ezelőtt látott napvilágot a The Kardashians 3. évadának előzetese, a trailer tanúsága szerint pedig intrikából, drámából és izgalomból nem lesz hiány, Kim Kardashian például a kamerák előtt fakadt sírva. 

Összetört 

A friss felvételen a SKIMS alapítója a tenyerébe temeti az arcát, miközben a húga, Khloé igyekszik őt megvigasztalni. Az előzetesben továbbá azt is lehet látni, hogy Kim a testvéreivel kiabál, valamint azt mondja: 

Mindenkinek megvan a maga igazsága arról, szerinte mi történt. 

Hulu 

Családi perpatvar 

Mindeközben jól látható, hogy Khloé és Kourntey szemei is könnyesek, így minden bizonnyal egy hatalmas családi perpatvarnak lehetünk majd szemtanúi hamarosan. Bár az pontosan nem derül ki, mi miatt feszültek össze a nővérek, de vélhetően a friss szezon erre a kérdésre is választ ad majd. 

Kihívások

Az évadban egyébként Kim számos kihívásáról is beszélni fog majd, azokról a kihívásokról, amikkel tavaly ősz óta kellett szembesülnie. Mondjuk nem teljesen világos, hogy a celeb pontosan mire is utalt, ugyanis az utóbbi hónapokban több dolog miatt is a címlapokra került, kezdve a Pete Davidsonnal való szakításával egészen a Balenciagával való botrányáig. 

Mikor érkezik? 

A The Kardashians 3. évada május 25-én, csütörtökön debütál majd Hulu-n, aztán minden csütörtökön érkezik az új epizódokkal. Vagyis a rajongóknak már csak alig két hónapot kell várniuk, hogy szemmel követhessék Amerika egyik leghíresebb családjának az életét. 

(via)