Rob, Kim Kardashian testvére 36 éves lett, az alkalomból pedig igazán különleges fotókat töltött fel a híresség. 

Ilyen volt Kim Kardashian gyerekként

Kim mostanában egyre többször száll fel a nosztalgiavonatra, és mutatja meg, milyenek voltak gyerekként. Legutóbb például arról posztolt, mennyire imádta a divatot tiniként. Most Rob Kardashian születésnapja alkalmából osztott meg egy válogatást.

Boldog születésnapot Robertito! Annyira nagyon szeretlek! Bárcsak posztolhatnám a felvételeket arról, ahogy énekelsz, hogy az egész világ megismerje a tehetséged. DEE, tekerj, és hallhatod, ahogyan Robbie kamu örmény akcentussal beszél. Mindig feldobod az egész család napját a vicces üzenetekkel. Nem tudom mihez kezdenék nélküled! 

A fotókat imádták a rajongók, és a megható üzenet is hatalmas sikert aratott. A kommentek pedig valósággal özönlöttek a fotók alá. 

Nem ő volt az egyedüli 

Kim mellett az egész család felköszöntötte Rob Kardashiant. Kourtney szintén gyerekkori felvételt töltött fel, amin még Rob csupán pár éves volt. Ez alatt a felvétel alatt is felpörgött a kommentszekció, sokak szerint a 36 éves celeb nagyon hasonlít Reignre, aki Kourtney gyereke. 

A 80-as évek ikonjai @robkardashianofficial

Khloé szintén nem tudott választani  a vicces családi felvételek közül, így Kimhez hasonlóan valóságos albumot posztolt belőlük. Pár mostani fotóval kezdte, majd gyerekkori képeket is feltöltött, illetve egy videót, melyen Robert Kardashian, az édesapjuk is szerepel. Khloé egy nagyon hosszú, érzelmes bejegyzéssel köszöntötte fel a testvérét, amiből látszik, mennyire szoros a kapcsolatuk. 

Ez az egyik legkedvesebb napom, mert az egyik legkedvesebb személyem születésnapja ma van! Robert, nem is lehetnék büszkébb arra, hogy elmondhatom, a testvéred vagyok. Nem is lehetnék szerencsésebb, hogy bármikor felhívhatlak, amikor csak a semmiről akarok beszélni. Minden nap hálát adok Istennek a kapcsolatunkért és a gyermekeinkkel való kapcsolatunkért. Istennek mindig volt terve!! Hálát adok Istennek, hogy neked és nekem van a legfurcsább humorunk. Nem is lehetnék áldottabb vagy izgatottabb, hogy egy egész életet élhetek veled! Valóban, te vagy az egyik legszeretetteljesebb, legszelídebb és legfenségesebb emberi lény, akit valaha ismertem. A testvérednek lenni abszolút kiváltság. Örökké megvédelek gyönyörű, bátor testvérem. Boldog születésnapot király

A rajongóknál ez a poszt is nagy sikert aratott, és sokan kiemelték, Khloé mindig nagyon gyönyörűen írja le az érzéseit, ha a testvéreiről van szó. 


(via)