Hetek óta azt találgatja az inernet népe, hogy vajon Khloé Kardashian visszatalálte- a csalva exéhez, és kibékült-e Tristan Thomsponal. A celeb most végre elárulta, mi is a helyzet! 

Félreérhető posztok

Kim Kardashian húga az utóbbi időben több, félreérhető posztot és üzenetet is közzétett az Instagram-oldalán, amiből a rajongók arra következettek, hogy kibékül a volt pasijával, Tristan Thomsonnal. Persze a hűséges követők ennek nem örültek annyira, hiszen a srác megcsalta Khloét. Ráaádásul a valóságshow-sztárt durván meg is viselte a szakítás, a család is aggódott érte, hiszen rengeteget fogyott, és féltették, hogy ennek a drámai átalakulásnak Tristan az oka. Khloé később tisztázta a helyzetet, és elárulta, hogy bár nagyon nehéz időszak volt számára, amikor szétmentek a pasijával, a gyermekei apjával, de a fogyása az életmódváltásának köszönhető. 

Üzent Tristannak 

A celeb most pedig ismét magyarázkodásra szorult, hiszen a rajongók tudni akarták, mi is a helyzet most közte és Tristan között. Khloé ugyanis pár nappal ezelőtt feltöltött egy fotósorozatot Instára, a bejegyzésében pedig Tristant köszönti a születésnapján. Sőt, egészen megható sorokat címzett neki, a poszt alatti kommentelés lehetőségét pedig kikapcsolta, a rajongók ezért joggal hihették, hogy ők bizony kibékültek. 

Itt a magyarázat 

Khloé azonban egy Instagram-sztoriban véget vetett a találgatásoknak. A történetében azt írta: 

Szinglinek lenni és szerelmes idézeteket közzétenni, hogy megzavarjuk az embereket, a móka egy egészen új szintje. 

Ebből tehát arra lehet következtetni, hogy nem, Khloé és Tristan nincsenek együtt, csupán együtt nevelik a két gyönyörű gyermeküket, akikért mind a ketten odaáig vannak. 

(via)