Édes videókat posztolt Instagramon Khloé Kardashain, amiken a lányával Truve-val bohóckodnak. A cuki kis felvételek azonban nem nyerték el maradéktalanul a rajongók tetszését, többen ugyanis belekötöttek a celebbe a szája miatt. 

Mi történt a szájával? 

A követők azonnal kisztúrták, hogy Khloé minden bizonnyal megint szájfeltöltésen járt, a kommentszekcióban pedig többen is arra szólították fel, fejezette már ezt be, és hagyja békén az ajkát. Az egyik hozzászóló például nemes egyszerűséggel csak annyit kérdezett: 

Mi történt Khloé ajkával? 

Egy másik felhasználó pedig ugyanezt kérdezte, majd hozzátette: 

Békén kellene hagynia az ajkát, hát ez nagyon rossz. 

Voltak, akik szerint egyenesen rémisztő lett a végerdmény, míg mások azt írták, valószínűleg több injekciót adtak be neki, mint kellett volna. Persze volt olyan is, aki elviccelte a szitut és azt írta: 

Úgy tűnik, hogy megcsípte egy méh vagy valami allergia.

Rengeteg kritika

Egyébként nem Khloé az egyetlen, akik kritizálnak a rajongók a túltolt szépészeti beavatkozások miatt, bár a Kardashian-Jenner lányok váltig állítják, hogy ők bizony sosem feküdtek kés alá. (Mondjuk ebben a cikkünkben írtunk részletesen a plasztikai beavatkozásaikról, érdemes azért csekkolni – a szerk.) Igaz a tesók közül pont Khloé az egyetlen, aki nem tagadja, hogy volt már ilyen jellegű beavatkozása, bár állítása szerint csupán az orrát műtette meg. 

Nem viszik a balhét

Egyetlen orrműtéttől azonban nem változik meg olyan mértékben az ember lányának arca, mint ahogyan Khloénak megváltozott, úgyhogy szinte biztos, hogy több, más plasztikai műtétje is volt Kim Kardashian tesójának. Apropó Kim, ő az, aki egyáltalán nem viszi a balhét ezen a téren, pedig állítólag 200 millió forint értékben csináltatta meg az arcát, valamint az alakját. 

Ezen az előtte-utána képen jól látható Khloé – nem túl természetes – átalakulása: 

A friss fotóin pedig még a 2019-es „verzióhoz” képest is teljesen máshogy néz ki. Íme, az egyik legújabb fotója: 

(via)