A celeb rendszeresen megmutatja az elképesztő otthonát, amiben szó szerint minden luxus. Kim Kardashian most nem a gardróbjába engedett bepillantástást, hanem az irodájáról töltött fel egy videót a TikTokra. 

Kim Kardashian megdöbbentette az irodájával az embereket

Kim egy TikTok-trend miatt mutatta meg az irodáját, ami sok embert meglepett. A celeb imádja a luxust, így a munkában is ezt részesíti előnyben. Az irodája nem egyszerű dolgozószoba, mivel szó szerint hatalmas és tényleg minden van benne. 

Az irodában vannak átlagosabb dolgok, mint mondjuk egy óriási kivetítő, amin folyton a SKIMS kampányai mennek, illetve egy egyedi próbababa, ami Kim méretei alapján készült. Így minden ruhát azonnal a méretére lehet elkészíteni. 

De furcsaságok is akadnak, van az irodájában szolárium, fényterápiás ágy. Emellett az íróasztalán található két 3D-s modell, az egyik az agyáról készült, a másik pedig a magánrepülőgépéről. Ha ez még nem lenne elég, akkor egy egész termet rendezett be különféle SKKN termékekkel, és még egy hatalmas ágy is található az irodájában. 

A fanok megdöbbentek a különleges bemutatón, és a legtöbben leírták, hogy Kim Kardashian irodájára tényleg elképesztő. 

A szó szoros értelmében leesett az állam

– írta az egyik rajongó a videó alá. 

Kim Kardashian akarok lenni, ha nagy leszek

– viccelődött egy másik netező. 


Via