Hiába ő a celebvilág királynője, ez a brit uralkodó családnak semmit sem jelent. Kim Kardashian nagy álma volt, hogy részt vehessen Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén, valamint a szombati Platina partyn, amelyet a palotában rendeznek meg.  Valószínűleg a valóságshow-sztár is meglepődött, amikor visszautasították a kérését. 

Mindent megpróbál

A 41 éves sztár kérését a Buckingham palota és a műsort közvetítő BBC publicisták utasították vissza. Állítólag Kim mindent bevet, hogy valahogy jegyet szerezzen a bulira, sőt annyira kétségbeesett, hogy már azt sem bánja, ha esetleg nem a VIP szekcióban kapnak helyet a párjával, Pete Davidsonnal. Az eseményen ott lesz a Queen zenekar Adam Lamberttel, Diana Ross és David Beckham is, aki köztudottan jó kapcsolatot ápol a királyi családdal

Néhány nappal ezelőtt érkeztek

Kim és a pasija néhány nappal ezelőtt landoltak az Egyesült Királyságban, ám arról nincs információ, hogy a sztár valóban csak a jubileumi party miatt utazott el idáig a tengerentúlról, vagy más oka is van a látogatásának. Azonban a pár első útja egy londoni ékszerboltba vezetett még kedden, majd pedig egy kávézóban kapták lencsevégre őket. 

Via