Már nem előszőr gyűlik meg a baja a Photosoppal Kim Kardashiannek. A reality-sztár ezúttal megint alaposan mellényúlt, a szemfüles követők pedig azonnal ki is szúrták a bakit. 

Valami nem stimmel 

Kim csütörtökön tett közzé az Instagramon néhány lenyűgöző feltévelt, amiken megmutatja népszerű ruhamárkájának új melltartó-és fehérneműszettjeit. A fotók elég dögösre sikerültek, Kim vadióan néz ki bennük, de a képekkel valami nem stimmel. 

Persze a rajongók jelentős része nyálcsorgatva bámulta, majd kommentelte a posztot, akadt olyan, aki kiszúrta, hogy az egyik fotón olyan, mintha Kimnek még egy combja lenne. Persze egyből megvádolták, hogy szerkesztette a képeket, ami nem is lenne, annyira meglepő, hiszen Kimnek már nem először gyűlik meg a baja a Photoshoppal. 

Voltak azonban olyanok, akik megvédték a realty-sztárt, mondván, hogy csak a háttérben található tükör miatt tűnik úgy, mintha egy extra combja lenne. Azt, hogy mi a pontos igazság nem tudjuk, de az biztos, Kim szeret játszani a Photoshoppal, hiszen legutóbb a húgai kislányait hekkelte meg, elég bizarr módon. 

Mutatjuk a képet, döntsd el Te magad, hogy valóban megmachinálták-e 

Szavazás

(via)