Kit Harington volt az egyik vendég a Tonight Show-ban, és ha már ott volt, ledobott egy szép nagy bombát.

Jön a második!

A Trónok harca két sztárja, Kit Harington és Rose Leslie 2011 óta vannak együtt, 2018-ban házasodtak össze és első gyerekük 2021-ben született meg. Az utóbbi időben a 36 éves, angol színészről a leginkább annak kapcsán hallunk, hogy saját sorozatot kap leghíresebb karaktere, Jon Snow.

De a nagy újdonság most nem a karrierjével, hanem a magánéletével kapcsolatos. Kit Harington a hírt Jimmy Fallonnak mesélte el a Tonight Show című műsor legutóbbi adásában:

felesége a második babájukat várja!

Az örvendetes bejelentést persze hatalmas tapsvihar fogadta a stúdióban. Harington úgy vezette be a témát, hogy éppen a kisfiáról beszélt, és azt említette, hogy

élete legnagyobb sokkját fogja most átélni,

mert születni fog egy öccse vagy egy húga.

Az apaság Kit Harington szerint

Jimmy Fallon megkérdezi a hír hallatán Kit Haringtont, hogy hogyan érzi magát, hogy hamarosan kétgyermekes apa lesz. Örül? Ideges? Erre a kérdésre adja a színész azt a választ, amit a címben idéztünk:

rettegek. Az első babával az ember kilenc hónapig a felhőkön jár, margarétamezőkön táncol – a férfi legalábbis. De most már sokkal előbb szól közbe a valóság, az ember sokkal előbb kezdi a dolog praktikus oldalát nézni.

Egyértelmű, hogy Kit Harington félig viccel, de félig azért igazat is mond azzal, hogy felvállalja, tart attól, hogy milyen lesz, amikor már két gyerekért lesz felelős.

Itt a videó, ha meg szeretnéd nézni a teljes beszélgetést.

Via