Senki sem tud túllépni a tényen, hogy hamarosan a Trónok harca legnépszerűbb karaktere, Jon Snow egy saját sorozattal térhet vissza. Az új sorozatról korábban megszólalt Emilia Clarke is, aki Daenerys Targaryent játszotta a Trónok harcában, valamint az író, George R. R. Martin is elmondta, mit gondol. 

A címre is fény derült

A sorozat címe nemes egyszerűséggel: Snow. George R. R. Martin egy közleményben vallotta be, hogy igazak a pletykák és dolgoznak egy Jon Snow spin-off sorozaton.

Kit Harington ötlete volt

Kit Harington, aki Jon Snow karakterét alakította a Trónok harcában saját maga vetette fel a spin-off ötletét. Mindezt Emilia Clarke színésznő árulta el. Azonban hozzátette, hogy az ő karaktere, Daenerys nagy valószínűséggel nem fog visszatérni.

Régóta dolgoznak a projekten

Arra is fény derült, hogy a Snow című sorozat nem az elmúlt néhány hét vagy hónap projektje, ugyanis már hosszú ideje dolgoznak rajta az alkotók, csakúgy mint a másik három spin-off sorozaton. 

George R. R. Martin is dolgozik 

A Trónok harca írója azt is elárulta, hogy ő is dolgozik a Jon Snowról szóló projekten, valamint a többi  spin-off sorozaton is. Az írót Kit Harrington és a csapata személyesen is meglátogatták a közös munka miatt. 

Egy fontos karakter visszatérhet

A Trónok harcából ismert Tarth-i Brienne karaktere is feltűnhet az új sorozatban. Kit Harrington és George R. R. Martin is úgy gondolják, hogy lenne története, amit elmesélhetnének az új sorozatban. Gwendoline Christie színésznő elárulta, hogy szívesen bújna újra Brienne bőrébe.

Via