Kourtney Kardashian és Travis Barker többször is összeházasodott, az egyik szertartás azonban igazán emlékezetesre sikerült. 

Las Vegasban, ahol nem hivatalos, ám szórakoztató rapid esküvőket tartanak, egy Elvis imitátor "adta össze" a párt. Már önmagában ez sem hétköznapi, de még ezt is sikerült fokozni, mégpedig azzal, hogy a szertartásvezető elrontotta Kourtney keresztnevét és ezt mondta:

Én, Travis, feleségül veszlek téged, Khloé.

Az igazi móka ezután kezdődött, a menyasszony ugyanis hisztérikus nevetésben tört ki és a földre vetette magát, majd felhívta húgát, Khloét, hogy elmesélje neki a kínos bakit.

Hosszú percekig tartott, amíg a pár újra összeszedte magát a nagy pillanatra és miután a szertartás vezetője is elnézést kért, újra nekifutottak a nem hivatalos ceremóniának.

Minderről most az emlékezetes esemény egy éves évfordulójához kapcsolódóan beszéltek. Azt is elmondták, hogy a legfontosabb az olaszországi esküvő volt számukra, még akkor is, ha templomi szertartást nem tarthattak.

Amikor a gyerekeinknek az esküvőnkről beszélünk majd, nem akarjuk azt mondani, hogy ó mi csak Los Angelesben házasodtunk össze, vagy San Franciscóban, vagy bárhol. Az esküvőnknek Olaszországban kellett lennie, Portofinóban és szeretnénk, ha gyerekeink is büszkék lennének erre 

– mondta Travis. 

pár a Las Vegas-i, vicces ceremónia után 2022. május 15-én egy Santa Barbara-i bíróságon házasodtak, május 22-én Olaszországban házasodott össze, romantikus körülmények között és bakiktól mentesen. 

Via