Már lassan egy hónapja, hogy bejelentette a különválását Krausz Gábor és Tóth Gabi. Az egykori sztárpár meglepte a rajongókat, hiszen nem is olyan régen az énekesnő a kapcsolatuk szilárdságáról beszélt. Azóta a séf már el is költözött, a rajongók pedig egyre gyakrabban ostromolják a neten. 

Többen is üzentek Krausz Gábornak 

A Bors szúrta ki, hogy a válás bejelentése után egyre több nő üzen a sztárséfnek a közösségi oldalakon keresztül. A lap információi szerint a Redditen sokan írtak a hírességnek, persze azt nem tudni, hogy olvasta-e a kommenteket. Egy olyan nő is kommentelt, aki korábban meccselt vele a Tinderen. 

Krauszom! Néhány éve meccseltünk a Tinderen, várlak vissza!

– üzente névtelenül a felhasználó. 

Az utóbbi időben számos komment érkezett, sokan leírták, hogy Krausz Gábor egyre szimpatikusabb nekik, és többen randiznának vele. Természetesen a híresség nem válaszolt a kommentekre, azt sem tudni, hogy látta-e őket. A hírek szerint mélyen érintette a szakítás, az pedig különösen megviseli, hogy Tóth Gabi máris továbblépett. A beszámolókból kiderült, most az új életére szeretne fókuszálni, és a kislánya a legfontosabb számára.

Hamarosan ismét találkozhatnak 

Tóth Gabi és Krausz Gábor hamarosan egy nyilvános eseményen vehetnek részt. Mindketten ott lesznek a Városligeti Mentőnapon, ez lesz az első alkalom, hogy a válás bejelentése óta ugyanazon a rendezvényen vesznek részt. Tóth Gabi énekelni fog, a séf pedig a főzőverseny egyik zsűritagja lesz.