Kim Kardashian egy igencsak intim titkot osztott meg édesanyjáról: néha az alkohol segített, hogy bírja a 6 gyermek nevelését.

Kim Kardashian anyja az alkoholba menekült

A SKIMS alapítója a minap édesanyját méltatta, aki hat gyermeket nevelt fel, ám Kris Jenner sosem tagadta, hogy voltak nehéz pillanatok az évek során, amikor az alkoholba menekült. 

Kim Kardashian szerint nagyon nehéz volt velük, ugyanis mind nagyon mások, és mindegyiküknek nagyon erős a személyisége. Szerinte egy gyermeket is nagyon nehéz felnevelni, így bele sem mer gondolni, mennyi kihívással kellett szembenéznie édesanyjának. 

Nagyon tisztelem a szülőket, és egyszerűen még mindig nem tudom felfogni, min ment keresztül anyám, amikor minket nevelt. 

A „ The Kardashians” sztárja, akinek négy gyereke van a volt férjétől, Kanye Westtől, azt mondta, gyakran megkérdezi Kris Jennertől, hogyan kezelte a káoszt, amikor ő és testvérei, Kourtney, Khloe, Rob, Kendall és Kylie nem éppen viselkedtek úgy, ahogyan szerette volna. 

Vodkázott minden nap

A válasz mindenkit meglepett, Kris Jenner ugyanis borzasztó módszerhez folyamodott: vodkával nyugtatta az idegeit.

Kris Jenner pedig gyermekeinek is ott segít, ahol csak tud a gyereknevelésben. Sokszor Kim Kardashian-t is ellátja néhány tippel, vagy vigyáz a gyerekeire: 

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy van aki segítsen nekem. De bármennyire is kényelmes ez, a gyerekek sokszor engem akarnak. Nekem kell megoldanom a problémákat, és uralnom kell minden helyzetet. Nekik azért elsősorban az anyjukra van szükségük. 

via