Az amerikai People magazin minden évben megválasztja az év legszexibb pasiját. Az eredményt november elején szokták nyilvánosságra hozni. Idén Patrick Dempsey kapta meg ezt a címet.

Patrick Dempsey szerint hatalmas lehetőség ez az elismerés 

2005-ben tűnt fel Patrick Dempsey A Grace klinikában, és nők milliói imádták a dögös dokit, akit a színész alakított. Éveken keresztül szerepelt a sorozatban, emellett számos filmben feltűnt, így azok is megismerhették a tehetségét, akik nem rajonganak a sorozatért.

Most a People magazin 2023 legszexibb pasijának választotta, ami a színész szerint hatalmas dolog

Örülök, hogy az életemnek ebben a szakaszában megtörténik. Boldog vagyok, hogy megkaptam az elismerést, és természetesen az egóm is növeli, de ez megadja nekem a lehetőséget, hogy valami pozitívra használjam

– árulta el a magazinnak Patrick. A People magazin az alkalomból készített vele egy interjút, Patrick többek között arról a központról is mesélt, amit rákos betegek számára hozott létre az édesanyja tiszteletére. 

Először megdöbbent, amikor megtudta 

A színész elárulta, hogy nem számított rá, hiszen számtalanszor szerepelt már a magazin címlapján. A legszexibb pasikat rangsoroló listákon szintén olvashattuk a nevét, de a legszexibbnek eddig még nem választották. 

Teljesen megdöbbentem, aztán elkezdtem nevetni, hogy ez egy vicc, igaz? Mindig én voltam a koszorúslány!

Ettől függetlenül nem szállt el az egója, hiszen váratlanul érte a dolgod, de határozottan örül neki. Patrick Dempsey még nem hagyta abba a munkát, hiszen hamarosan megjelenik az új filmje, ami miatt már nagyon izgatott. 


Via