Lékai-Kiss Ramóna az anyaságról mesélt, és elárult, hogy mióta megszületett Lékai Mátéval közös gyermeke, sokkal jobban odafigyel magára. 

Lékai-Kiss Ramóna így változott meg az anyaságtól 

A műsorvezető Ágai Kis András Mutasd magad! című műsorának volt a vendége, ahol többek között az anyaságról is mesélt. Elárulta, hogy miután megszületett a kisfia teljesen megváltozott. Átgondolta az életét, és rájött, hogy sokkal tudatosabb, egészségesebb életet kell élnie a jövőben. 

A halál gondolata fel sem merült bennem. Nyilván az embernek van agya és tudja, hogy véget ér ez a sztori egyszer. Amikor hazavittük a kórházból Noét, és rájöttem, hogy felelősséggel tartozom másért, életben kell tartanom ezt a gyereket, egész éjjel fel-alá sétáltam a szobában és sírtam, hogy úristen, nem akarok meghalni. Az volt az első ilyen pillanat, addig sem éltem durva életet, de rájöttem, még egészségesebben kell élnem ahhoz, hogy lássam felnőni, hogy unokáim legyenek. 

Lékai-Kiss Ramóna azt is elárulta, hogy náluk a családban teljesen más a hierarchia, mint azt sokan gondolnák. Noé a főnök, elárulta, hogy sok dologban nem ők döntenek, de ő ezt egy kicsit sem bánja.

Arról is beszélt, hogy szeretnének majd második gyermeket, de az „Ember tervez, Isten végez”-elvet követik, vagyis nem erőltetnek semmit sem. 


Via