Évek óta cikkeznek a lapok Leonardo DiCaprio szerelmi életéről, és gyakran csinálnak viccet abból, hogy a színész évek óta fiatal modellekkel randizik. Most azonban egy nagyobb botrányba keveredett, amit egy Playboy-modell robbantott ki. 

Megdöbbentő dolgokat mesélt a modell Leonardo DiCaprio szexuális életéről 

Az ügyet egy 22 éves modell, a holland Hieke Konings robbantotta ki, aki elárulta, hogy Los Angelesben, egy szórakozóhelyen találkozott a színésszel. Csókolóztak is, de túlságosan öregnek és furcsának találta a sztárt, ezért semmi több nem történt köztük. 

Egy Los Angeles-i titkos klubban történt, ahová csak meghívással lehet bejutni. Láttam ott ülni fekete kapucnis pulcsijában és fekete sapkájában, és felvettük a szemkontaktust. 

Elárulta, hogy Leo menedzsere odament hozzá, és közölte, a színész találkozni szeretne vele. Ezután a modell átült az asztalához, majd elcsattant köztük egy csók. A nő szerint rendben volt, de nem ez volt élete legjobb csókja. Ezután meghívta a lányt magához, de Hieke meglepő választ adott, amire a színész sem számított, mivel visszautasította. 

Nagyon döbbenten reagált. Persze nem volt hozzászokva. Amikor azt mondtam, hogy nem ismerem eléggé, édesen válaszolt: „Ezt tiszteletben tartom.” Ezután egy másik lányhoz fordult, és hazavitte.

A modell elmondta, hogy ő nem feküdt le a színésszel, de több barátnőjének is volt vele kalandja, így hallott róla dolgokat. Ezeket meg is osztotta.

Egy barátom azt mondta, hogy szex közben bent tartotta a fülhallgatóját, mert nem akarta hallani őt. Egy másik pedig azt mondta, hogy még egy párnát is tett a fejére. Nem, Leo túl fura és túl öreg. 

A Dailymail felvette a kapcsolatot Leonardo DiCaprio képviselőjével, de a színész nem válaszolt a kérdésekre. Ezért nem tudni, hogy pontosan mennyi igaz a történetből. 


Via