Leonardo DiCaprio nem vesztegeti az idejét, mindig nyitott és lelkes, ha egy kis ismerkedésről van szó.

Mégsem egy modellel jár Leonardo DiCaprio?

Az Oscar-díjátadó előtti bulin nyilvánosan flörtölt egyik kollégájával Leonardo DiCaprio. Eddig az a hír járta, hogy a Titanic színésze a 25 éves modellel, Vittoria Cerettivel randizik, ám az Oscar előtti party nagyon úgy tűnik, behozott egy harmadik személyt is a kapcsolatba.

Ott ugyanis a 33 éves Teyana Taylor-hoz került közel, amit lencsevégre is kaptak. A két színész jelenleg PT Anderson új független filmjének gyártása alatt dolgozik együtt, és nagyon úgy tűnik, hogy szoros kapcsolatot sikerült kialakítaniuk.

Az ismerősök védik őket

A WME buliján Los Angeles-ben meglepően sokat beszélgettek, Leonardo DiCaprio pedig többször is átkarolta a derekánál kollégáját. Emitt sokak szerint, a színész romantikus viszonyt próbál kialakítani a színésznővel, ezért is van az, hogy a ruháktól fedetlen testrészeit érintette meg Taylor-nak.

Bár a jóindulatú ismerősök most tényleg jóindulatúak voltak, és azt nyilatkozták a sajtónak, hogy a színészek nem randevúznak és nincs közöttünk semmi, Leonardo DiCaprio még mindig a szupermodellt szereti, mégis sokak szerint ez csak egy gyenge elterelés.

via