Hatalmas buli lehetett a New Yorkban, mert a pride alkalmából Madonna adott egy koncertet. Színpadra lépett vele együtt Tokischa is, akit lehet, hogy nem ismertél eddig, ha nem szoktad a dominikai származásű rappernők munkásságát különösebben közelről követni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna karrierjének az utolsó igazán nagy botránya az volt, amikor a 2003-as VMA közben csókot váltott a színpadon Britney Spearsszel. (Meg egyébként Christina Aguilerával is, de valahogy ezt el szokás felejteni.) Nos, most a pride hónap jegyében egy újabb hasonló csókot mutatott meg Madonna, csak ezúttal Tokischa volt hozzá a partnere. A Hung Up című szám koreójában kaptak nagy szerepet az ajkak. Ha türelmetlen vagy és csak a lényeg érdekel, akkor tekerj 2:57-hez az alábbi videóban!

Madonna a csók után jól rá is paskol Tokischa fenekére.

De azért Britney Spears miatt se aggódjon senki, az ő szája sem maradt csókolatlan: neki két hete volt az esküvője, és vele Madonna ott puszizkodott utoljára. Britney Spears egyik friss posztjában pont erről ömleng, megjegyezve, hogy Madonna milyen alacsony, ő pedig még alacsonyabb, mint a popkirálynő – mondjuk a képről úgy tűnik, hogy azért Britneynek kellett lehajolni Madonnához, de ne akadjunk fenn a részleteken.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Köszönjük, Britney, köszönjük, Madonna.