A ValMar rajongótábora egyre nagyobb, és rengetegen buliznak az zenekar koncertjein. Az egyik fellépés után kezdett el terjedni egy durva pletyka a Redditen, az egyik felhasználó azt állította, hogy Marics Peti csúnyán bánik a rajongóival. Az énekes most tisztázta a helyzetet. 

Marics Petit a neten támadják

Marics Peti javában készült a Dancing with the Stars legújabb évadára, és fellépésekből sincs hiány. A ValMar továbbra is népszerű zenekarnak számít, így rengetegen buliznak a srácok koncertjein. Sok lány rajong értük, ennek ellenére mégis megjelent egy durva sztori a Redditen. A bejegyzést a Bors szúrta ki, a posztoló azt állította, hogy Marics Peti az egyik koncert után fellökte a húgát.

Az eredeti bejegyzés alá rengeteg komment érkezett. Egy másik felhasználó is kommentelt, aki azt állította, hogy Marics Peti nagyon durván viselkedik a rajongókkal. A pletyka napokon keresztül terjedt, végül Marics Peti Instán válaszolt a vádakra. 

Persze egyesével meg is szoktam verni mindenkit meg pedofil is vagyok. Nem unjátok már ezeket a szar Reddit alapú kamukat? Újságok is szánalom ennyire nincs miről írni, hogy tényleg, amit láttok Redditen az úgy van? Azért kíváncsi lennék, azok az anyukák, hogy néznének, akik behozzák a gyereküket és mintha a saját unokaöcsémmel beszélnék vagy játszanék úgy viselkedek velük

– írta Instán Marics Peti. Majd azzal folytatta, hogy minden koncert után több száz rajongóval csinálnak közös fotót. A teljes szöveget itt olvashatod el

Hamarosan ismét képernyőn látható

Pár héttel ezelőtt jelentették be, hogy Marics Peti is szerepelni fog a Dancing with the Stars legújabb évadában. A párja Stana Alexandra lesz, akivel már javában készülnek az élő show-ra. Az énekes nyár elején eltörte a bokáját, viszonylag hamar felépült, korábban elárulta, hogy 90-95%-os a bokája, így semmiben sem fogja hátráltatni.